Fedezd fel az ízek és élmények varázslatos világát a Le Primore Hotel & Spa-ban, ahol a Séf asztala egy különleges gasztronómiai utazásra invitál, a hópelyhek táncában. Éld át a téli táj csodáit, miközben a séf kreatív fogásai és a helyi alapanyagok harmó


Május 15-én Hévízen egy új dimenzióba lép a prémium pihenés és a gasztronómiai élvezetek világa: megnyitja kapuit a Le Primore Hotel & Spa. Itt három alapvető pillér biztosítja a felejthetetlen élményt: a luxus spa, a mesteri gasztronómiai élmények és a generációk óta tökéletesített szolgáltatási filozófia. Készülj fel egy olyan utazásra, amely nemcsak a testet, hanem a lelket is feltölti!

Mit ad a tökéletes kényelmen, spaélményen és családi kalandokon túl egy ötcsillag superior szálloda? A Le Primore Hotel & Spa természetközeli eleganciája, a grandiózus Eden Spa - benne a három különálló szaunavilággal - és a minden igényt figyelembe vevő szolgáltatások sokszínűsége már önmagukban is különleges pihenést ígérnek. A valóban emlékezetes élmény azonban akkor születik meg, amikor mindezekhez társul a gasztronómia művészete is. A Le Primoreban az étkezés nem csupán szolgáltatás, hanem élmény: a félpanziós étterem mellett havonta megújuló, exkluzív kulináris programok várják a vendégeket a hotel gourmet éttermében, amelyek a prémium szállodai szolgáltatásokkal egyenrangú színvonalon teremtenek maradandó pillanatokat.

Séfek, ízek, élmények – Havonta megújuló gasztronómiai utazások a La Vie étteremben.

A Le Primore gasztronómiai szellemiségét a La Vie rooftop gourmet étterem testesíti meg, ahol a természet ihlette fogások, a fine dining látványvilág és a helyi alapanyagok tökéletes harmóniája találkozik. Ennek a kulináris koncepciónak a szíve a Séf asztala program, amelynek keretében minden hónapban egy elismert hazai vagy nemzetközi vendégséf érkezik a szállodába. A La Vie executive séfje, Borda Attila és csapata a vendégséffel közösen alkotják meg azt az exkluzív menüsort, amely egy teljes hónapon át lesz elérhető az étteremben.

A menü bemutatásának csúcspontjait a különleges Séf asztala estek képezik, ahol a séfek személyesen lépnek a vendégek elé, hogy felfedezzék a fogások mögötti mesés történeteket. Itt nem csupán az ételek ízét élvezhetjük, hanem bepillantást nyerünk a kulináris alkotás izgalmas folyamatába is: a friss alapanyagok gondos kiválasztásától kezdve az egyes technikák és ízharmóniák rejtelmeinek feltárásáig. A La Vie így nem csupán étterem, hanem egy folyamatosan megújuló gasztronómiai élménycentrum, ahol havonta új gondolatok, stílusok és ízek találkoznak, gazdagítva a gasztronómia művészetét.

Május - a természet újjáéledése, a művészetek pezsgése és az ízek varázslatos összefonódása Sárközi Ákossal.

A nyitó hónap máris egyedülálló gasztronómiai kalanddal kecsegtet! Májusban hazánk gasztronómiai színpadának egyik kiemelkedő személyisége, Sárközi Ákos (Borkonyha, Textúra) látogat el a Le Primore hotelbe mint vendégséf. A május 30-31-i Séf asztala estek igazi különlegessége abban rejlik, hogy a menü minden egyes fogását Sárközi Évi festőművész tavaszi ihletésű alkotásai inspirálták, így a gasztronómia és a művészet harmonikus egységben találkozik.

A tányérokon nem csupán ízek bontakoznak ki, hanem színek, textúrák és érzések is életre kelnek – mindez a természet, a művészet és a csúcsgasztronómia mesteri szintézisében. A két séf, Borda Attila és Sárközi Ákos, közös munkájuk révén egy olyan különleges menüsorozatot hoz létre, amely frissességgel, kreativitással és mély összhanggal tölti meg a tányérokat.

A program résztvevői számára, legyenek azok szállóvendégek vagy külsős látogatók, előzetes asztalfoglalásra van szükség.

Természetesen! Itt van egy egyedi javaslat: **Javaslat**: Amikor új ötleteket keresel, érdemes nyitott szemmel járni a világban. Figyeld meg a környezeted, beszélgess emberekkel, és ne félj a szokatlan megoldásoktól! Az inspiráció gyakran a legváratlanabb helyeken talál ránk. Kísérletezz bátran, és engedd szabadjára a kreativitásodat!

Related posts